Uncategorized

Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος και διαχείριση χρημάτων για αρχάριους

Όταν ξεκινάει κανείς τα στοίχημα είναι λογικό να αισθάνεται σαν να «πνίγεται», δηλαδή να νιώθει ότι υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες αλλά και άλλα σημαντικά θέματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζει και να καταλαβαίνει για να καταφέρει να τα πάει καλά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που ενδέχεται να έχει ένας παίκτης δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Καλώς ή κακώς το στοίχημα δεν παίζεται χωρίς κάποια λεφτά, το θέμα είναι να ξέρεις που να παίξεις και πόσα για να μη βρεθείς χωρίς λεφτά στη τσέπη, οπότε και το χόμπι σου θα έχει γίνει εφιάλτης.

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για το στοίχημα και όποιος μπορεί να τα αξιοποιήσει σωστά είναι σίγουρο ότι θα παίζει με σχετική ασφάλεια. Τα προγνωστικά όμως είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Το άλλο είναι η οικονομική διαχείριση και ο σχεδιασμός. Ας δούμε τι πρέπει να ξέρετε για να μην τα βρείτε σκούρα τουλάχιστον στην αρχή.

Αποφασίστε ΠΟΣΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ θα παίξετε

Πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε με το στοίχημα, θα πρέπει να «μιλήσετε» με τον εαυτό σας και να πάρετε μία πολύ σημαντική απόφαση η οποία και σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει το παιχνίδι σας: πόσα χρήματα μπορείτε να παίξετε – κι ενδεχομένως να χάσετε – στο Στοίχημα; Το ποσό αυτό διαφέρει για τον καθένα, αλλά θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι χρήματα που δεν μας χρειάζονται, τα λεφτά δηλαδή που ξέρουμε ότι μας περισσεύουν στο τέλος του μήνα και δεν σκοπεύουμε να τα αποταμιεύσουμε κάπου.

Θυμηθείτε ότι για το 99% των παικτών το στοίχημα είναι απλά ένα χόμπι που μπορεί να αποφέρει και κάποια κέρδη, δεδομένου ότι διαβάζετε αυτόν τον οδηγό και άλλους παρόμοιους, μάλλον απέχετε πολύ από το να γίνετε «επαγγελματίας» παίκτης, οπότε για αρχή, θα πρέπει να βάλετε ένα μικρό όριο το οποίο και δεν πρέπει να υπερβείτε σε καμία περίπτωση. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι στην αρχή τουλάχιστον ενδέχεται να έχετε μεγάλη χασούρα. Εννοείται ότι αν αρχίσετε να έχετε κέρδη, καλό θα ήταν να παίζετε με τα χρήματα που κερδίζετε και όχι με χρήματα από τις οικονομίες ή τον μισθό σας.

προγνωστικα nba

Μην παίζετε μεγάλα στοιχήματα

Ειδικά στην αρχή όλοι οι έμπειροι παίκτες προτείνουν στους καινούργιους να μην παίζουν λίγα και «μεγάλα» δελτία, αλλά πολλά και με λίγα χρήματα. Το ιδανικό ποσοστό είναι ένα 5 με 8% από το ποσό που αφήνετε στην άκρη για το στοίχημα. Παίζοντας πολλά παιχνίδια θα καταλάβετε καλύτερα πως δουλεύει το στοίχημα και που συμφέρει να ποντάρετε καθώς και άλλα «κόλπα» του χώρου.

Κατανοήστε πλήρως την αξία του στοιχήματος

Στο στοίχημα δεν αρκεί απλά να κάνει κανείς μία επιτυχημένη πρόβλεψη, θα πρέπει η εν λόγω πρόβλεψη να έχει και μεγάλη απόδοση. Δεν αξίζει να παίξει κανείς με απόδοση 1,05 και να βγάλει 5 λεπτά του Ευρώ για κάθε Ευρώ που θα παίξει, όσο σίγουρο και να είναι το ματς. Ο καλός παίκτης ψάχνει για στοιχήματα που έχουν αξία, ποια είναι αυτά όμως; Με απλά λόγια, είναι αυτά που έχουν μεγάλη απόδοση αλλά και καλές πιθανότητες να κερδηθούν. Είναι ένα «2» σε έναν αγώνα εκτός έδρας που είστε σίγουροι ότι είναι πολύ πιο πιθανό να κερδίσει απ’ όσο πιστεύει ο bookmaker. Στο στοίχημα ισχύει ότι όσο μεγαλύτερη η απόδοση, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, οπότε και τα «outsider” σημεία είναι και αυτά που πληρώνουν καλύτερα. Αυτά πρέπει να κυνηγάτε, αλλά με ΣΥΝΕΣΗ.

Τι εννοούμε όταν λέμε ότι θα πρέπει να κυνηγάτε αποδόσεις αλλά με σύνεση; Εννοούμε ότι σαφώς και δεν θα πρέπει να ποντάρετε τυφλά στις μεγάλες αποδόσεις ελπίζοντας σε θαύματα. Αν αυτή είναι η ιδέα που έχετε για το στοίχημα, καλύτερα να παίξετε Τζόκερ. Εννοούμε ότι θα πρέπει να μελετήσετε πολλά προγνωστικά έτσι ώστε να βρείτε αυτά τα αποτελέσματα με μεγάλες αποδόσεις που οι ειδικοί δηλώνουν εμπεριστατωμένα και με στατιστικά ότι δεν είναι τόσο απίθανα όσο νομίζουν οι books.

Το να βρει κανείς στοιχήματα με αξία είναι όπως είπαμε και πριν αυτό που ξεχωρίζει τους καλούς παίκτες από τους ερασιτέχνες. Εννοείται ότι δεν είναι εύκολο και μπορεί να σας φέρει και πολλές απώλειες. Το σημαντικό είναι να μαθαίνετε από τα κουπόνια που χάσατε και να μην επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Θα χρειαστεί υπομονή κι επιμονή, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Το μόνο που χρειάζεται από σας είναι σύνεση και πειθαρχεία.